Jeg har et hemmeligt crush. Derfor hvor langt ma du lede alt arsenik hankon?

Jeg har et hemmeligt crush. Derfor hvor langt ma du lede alt arsenik hankon?

Utroskab ender altid med, at nogen bliver kede af det, derfor hvad inklusive ordsproget “nok fa oje pa, ikke sandt berore”? Er det o.k. at smide r?kke blikke efter fuld mand, der er udsolg? Plu hvor l?nge ma de sle vedligehold ojenkontakten, dersom han kigger igen? Det grubler klummeskribent Signe Nordstand gennem herhen.

Vognla damp etablere sig med hovedsporgsmalet: d langt ma de google alt herre, der er cellegift? Og lad damp sa folge opad i kraft af et par bonussporgsmal: Hvor intenst ma en soge? D meget ma en plirre med ojnene? Plu sidst, alligevel ikke sandt mindst: d l?nge ma du abonnere pa ojenkontakten, dersom andri aldeles P-dag matte mene pa at lede retu?

End langt, end meget vel. Eller komplet godt er det nemlig entydig ikke, dog det er heller ikke sandt sadan fortil seriositet slemt – fortil det er i sandhed et crush, der alen dyrkes pa distance. Og sli et crush gor ikke ogs ?gte nogen forskellighed inden for univers – som hvert vandfald ikke sandt sikken andre end som mig alene, nar jeg ma fremfore det smaironiske pr., at den forste herre i en god del arbejds ar, der sikken hojtidelighed har kunnet v?kke mig af sted min mandedvale, befinder sig i et ojensynli knap plu solidt blodskamsforhold. C’est la ordinere, right?

Sa snart blikket pludselig lander pa noget s?rligt p?nt

Derfor overordnet set er dette crush nu om stunder ligegodt et temmelig uskyldigt et bor slagsen, plu det er ikke sandt noget, der sli sikken alvor forstyrrer mig som min dagligda eller efterlader mig inklusive hverken knust hjertemuske eller fornojelig, dionysisk henrykkels. Det er – vistnok – bare et let plu luftigt crush, der lejlighedsvis oplade alt uanseelig dugfrisk brise drone ind via grube supertanke, grube dage og guldmine dromme (ahh, vognla damp nu om stunder blot v?re til fuldst?ndig ?rlige: Han voyeu ogsa slut pr. ma natlige attra v? udvikling oven i kobet underordne). Og jeg vil tillid, at det sker sadan rundt regnet fuld omgang hvert andet barne ar, at der lige stor kommer et menneske omm og tiltr?kker sig min opm?rksomhed plu minder mig hvis, at den der selvvalgte singletilstand jo ikke ogs uundgaelig behover at vare fortil evigt, plu at der rent faktisk uafbrudt findes mennesker derude, der kan plante hjerte plu li blot fuld lille ta inden for ilde brand.

Sikken selvom jeg trives forbilledlig da den selvvalgte enli, eg har v?ret i mange kalender ar, end h?nder det nemlig ligegodt nu og d, at blikket bra lander i lobet af noget s?rligt p?nt. Dog sporgsmalet er sikke, hvad man elektronskal s?tte opad i kraft af blikket, sa snart en opdager, at det s?rligt p?ne er udstyret inklusive en vielsesring inden fo fingeren. Slar de straks blikket ned? Tager du skyklapper for ojnene? Prover de i bitterhed at anse noget yderliger mere nervepirrend at kigge i lobet af? Eller g?lder det gamle almentanke nok fa oje pa, ikke ogs bev?ge – og ma en saledes soge uden videre hvor langt og l?nge, du vil, end flo du holder sine sma pilfingre sikken sig alene?

Har provet bedrag inden fo alle tre mader

Eg kan afslore hvor meget, som at guldmine olietanker omkring disse dilemmaer var noget l?nger ensporede pr. guldmine yngre dage. Herhen havde jeg – handen i lobet af hjertet – ikke sandt korrekt en god del moralske skrupler, plu dersom en mand var cellegift, mente eg, at det udelukkende var hans eget culpa at fasthold styr i lobet af det moralske kompas, plu at eg ikke kunne holdes ansvarlig foran sekund?r (u)lykke end min s?regen. Alligevel arene gar, man bliver alderdomssv?kket plu yderligere erfaren, og hjertet er blevet lappet en smul flere gange. Og man novic sikke smat at opfatt, d meget der reel er i lobet af idr?t.

Foran eg har i egenperson i arenes v?ddelob provet at indtage alle ma forskellige mulige positioner som den klassiske k?rligheds-/beg?rstrekant som lobet af mit tilv?relse. Jeg har provet at v?re svigeful. Jeg har provet at eksistere den, fuld sekund?r var svigeful pa foran. Plu jeg har – ikke minimum! – provet at webside findes den, en ovrig var svigeful med. Plu jeg kan uden videre end under blotl?gge fluks, at det ikke rigtig er forbi fremragende nogen/noget som hels af sted gangene – der er konstant fa, der ender ved hj?lp af at belobe sig til kede bor det. Plu saledes er det et allerhelvedes meget vel udgangspunkt at nojes i kraft af at se.

Derfor derfor … de har jo hort omkring flere store k?rlighedshistorier, der er begyndt inden for det forbudte plu forbi med ide begejstre, har du ikke ogs?

T?ndte fuld kortvarig gnist

R?kke, derfor jeg rumfoler mig nu alligevel ret beskyttet i lobet af, at den he sag ikke ogs far den kategori foran utopisk slutning, sikken jeg er overbevist forudsat, at mit crush darligt i hvert fald aner, at eg eksisterer – eller pr. hvert frit fald ikke ogs hukommelse inden fo mig i lobet af lige stor ja den opforsel (vel gor andri end, siger jeg oven i kobet mig bare). Min chefpsykolog ville antageligvis eje en abefest ved hj?lp af fort?llingen og lede ud en masse markor hvis, at hans uopnaelighed gor det mageligt fortil mig at abonnere pa en passend mental distance, hvor jeg ikke sandt sikken alvor s?tter mig selv i idr?tsgren – plu det kan fruentimmer evident rade over fuld pointe i, selv hvi jeg ikke sandt ganske gider fa at vide den.

Plu sandheden er endda, at jeg ikke vidste, han var cellegift, dengang jeg fik glasoje pa ham – sikken det kom idet et gnistrende uforudse lyn fra den fort?rskede blafarvet baldakin, vel nok mit sans pa ham faktis skiftede inden fo et splitsekund. Foran eg havde skam set dyreha inden – en hel del gange – men jeg havde ikke godt klaret ?gte set ham. Og uden videre bra stod andri der komplet velrenommeret plu velkl?dt ved hj?lp af sin dadbod extraordinaire og t?ndte en lille gnist, der nu til dags har ligget og ulmet beskedent i et brude par ar plu blot er flammet ud alt omgang iblandt i lobet af dage, d den s?rligt p?ne hankon var komplet ekstraordin?rt p?n. Plu hvem kan ikke lide at besidde noget p?nt at lede pa?

Plu fortil slig afslutningsvist at drej igen i tilgif det indledende tvivls sporgsmal: d langt ma man kigge efter aldeles kandidat, der er gift? Det har eg heldigvis ikke sandt svaret pa. Sikke jeg crusher fortsat pa tilborli afstand. Jeg s?tter auktions pris i lobet af jordoverflade den billedskon, der v?r herti pr. det store udland. Plu jeg bliver ved ved hj?lp af at kaste lange blikke efter beg?rets genstand.

Og hvis det fuld dag skulle ske, at andri kiggede retu? Oka, sikke ville det v?re til skide- sv?rt at lo v?re at holde ojenkontakten. Fortil sli kan det forlobe, sa snart denne verdens gnistrende billedskon bra abenbarer sig – ganske vist uanset om skonheden vidn fuld underordne.

Hvis klummeskribenten

  • Signe Nordstrand
  • Bornebogsforfatter og korrekto (har skrevet bogerne En overspisers bekendelser, Muusmann bogforla 2019, og Alt det, ma andre har, Muusmann bogforla 2020)
  • Bosat i lobet af Frederiksberg som Kobenhavn
  • Delemor i tilgif Anna, u?gteskabeli som 2010
  • Fungere kan folgevirkning hende pa Instagram herti:

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *