Relationer befinner si dynamiska, de ebbar sam flyter

Relationer befinner si dynamiska, de ebbar sam flyter

Ibland behover vi blott besta varda varandra, andra ganger behover vi utrymme for andning och knega genom vara egna grejer. Att klara av berora samt berora var din medspelare befinner sig villig det spektrumet befinner si nagon fran de mest vardefulla relationerna saso finns.

En sensuellt karl befinner si an mer benagna annu de flesta sasom behover yta samt ensamhet darfor att processa avta tankar sam emotione. Oavsett hurdan jatte- du vill existera dar jamte honom, oavsett hurdan adla dina avsikter, emellanat tvungen n blott backa och vasnas honom finnas till det.

3. Trana ut en tecke

Kom med ett glos, ett mening alternativt annan tecke som han kan formedla nar han kanner sig overvaldigad och maste dra sig i retur ett fattning. Det kan finnas odla spartanskt sasom att han sager ‘time out’ eller placera handerna ovanfor ogonen eller oronen.

Later dumt? Garva inte. Dett ‘relationshacket’ saso kan producera bota skillnaden. Det utfor det mojligt sta honom att beratta hurdan han mar, i det ogonblick da det befinner sig svarast pro honom att skapa det. Nar hans kretsar befinner sig stekt, samt han icke kan klura molnfritt, kan det finnas till marigt (astadkommer det omojligt) forut honom att beskriva hur sa han gar vi .

4. skena icke honom

Detta borde existera nyttig forstand, for, du kanner till, ingen uppskattar att bliv rusade. Skad i nagon varld darborta all stadse ar stressade samt brattom plikt det stavas stundtals.

Kansliga killar ar icke kanda darfor att existera bestammande. Fore vi utfor nagot rostning – vilken film du ska titta pa, vilken krog vi ska bege sig at osv. – kommer vi att klura villi det. Samt forsavitt samt forsavit igen. Vi kommer att tanka sa otaliga potentia sam rimli konsekvenser sasom det manskliga sinnet kan.

Kom ihag att han bearbetar mer fakta, mer noga annu de majoritete. Samt nar han fattar sma, mo synes obetydliga faststalland, fungerar hans hjarna saso nago NASA-superdator. Han behover icke tillagg jakt samt pres laggs till blandningen.

5. Talesatt din karlek samt tillgivenhet

Skulle det overrumpla dig att lara sig att karlar befinner sig fantastiskt osakra? Det manliga egot befinner sig nagon bracklig fenomen. Killar oroar sig stav allting a vilken cirka utav akdon vi kor at var penisstorlek. Hanar vara tvungen bliva alsklin samt beundrade, lagga till samt valideras oforandrad massor som kvinns gor.

Odla meddela for honom hurda avsevart n alskar honom och gillar honom, sam delge for honom vanligtvis. Annu viktigare, indikera honom. Indikera din tillgivenhet for honom igenom vidroring sam intimitet, sockr ring anteckningar, tankevackande gester samt snarlika Belizian damer att gifta sig.

Nago finfin foremal tillsamman kansliga karlar: vi kan existera himla karleksfulla. Vi befinner si alls inte obekvama att halla nave, pussa allman alternativt knysta de ‘tre liten orden’. Kom an. Vi skal intaga upp det samt aterbetala dig in natura.

6. Lyssna a hjartat

Samtliga kanner til att samfardse befinner si angelagen pro nagon succeartad samband, eller hurda? Men flera verkar inte komma iha att halften bruten kommunikationen innehalle att lyssna at underben den andra personen anser.

Jag snackar forsavitt sann lyssnande. Forsavit ni icke formodar att du redan kanner til underben han avser. Planerar inte ditt svar, vantar pa din resa att konversera. Men lyssnar faktiskt och befinner sig narvarande mot din kompanjo. Det ha ar nagon subtil och underskattad konst.

Kom ihag att en lyhord herre lagger enorm fundering gallande . ja, i stort sett alltsamman. Nar han oppnar op och tala tillsammans dej, ar chansen biff att varje glos har plagats sam nog valt darfor att sprid absolut hur sa det ar han vill saga.

7. Prat dina behov tydligt

Givetvis medfo saken dar andra halften av kommunikationen att skriva forut honom hur n mar samt underben du vill – sam att meddela honom explicit samt med detsamma.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *