7 ultimata appar darfor att erhall kompisar online sam IRL

7 ultimata appar darfor att erhall kompisar online sam IRL

Tack vare de massor appar sasom framjar frandska gallande webben sam inom saken da verkliga varlden, ar det enbart att pressa alternativ anskaffa vanner. I ett varld sasom tycks bliv alltsamman mer inte tillganglig sam kanns mer isolerad behover vi samtliga kissbrides.com Här är resultaten nago kamrat vi kan tilltal. & Nbsp;

Denna upprakning innehaller de ultimata apparna darfor at ringa kompisa bade online sam inom saken dar verkliga varlden. Flera befinner si fria att hantera, skad somlig kraver prenumerationer darfor at sparra opp unika funktioner eller forratta specifika atgarder.

Basta vanskapsprogram 2021

Om du kanner att du behover darfor att expandera din vankrets alternativt foryngra en fraktion den sociala stilen kan ni iaktta dessa appar: & nbsp;

1. Meetup

Meetup befinner sig den perfekta appen forut personer som vill hitta grupper ino sitt naromrade tillsammans dylik intressen pro aktiviteter sasom fitnessevenemang, bokklubbar, roddklubbar, etc. & nbsp;

Inskrivnin i appen ar okostligt, och n kan ga med i atskillig grupper meda. N kan dela foton, interagera i diskussioner samt dana handelser nar ni age hittat din enhet. Appen befinner si integrerad med Google Maps, vilket astadkomme att konsument flinkt kan finna platsen stav evenemangsmoten. & Nbsp;

Denna app ar massor rolig sam vacker, i synnerhet forut do sasom vill komma i beroring tillsammans persone i verkliga livet. Nago itu nackdelarna tillsammans att begagna saken dar narvarand appen befinner si dock att somlig landsbygdsomraden inte ager tillrackligt tillsamman aktiviteter eller anvandare for att realisera regelbundna arrangemang. & Nbsp;

2. Friender

Ett app med ordet “ kompis ” inom det talar volymer. Friender ar ty dejtingappar darfor att det likas anvander svepfunktionen for att fortoja rimlig kompisar. & Nbsp;

Det ger dig ick endast slumpmassiga profiler. Nar ni skapar din framtoning kan n kora mellan ovanfor 100 aktiviteter sasom sprangmarsch, nattliv, kokkonst, yoga, etc. Appen anvander saken da samlade informationen darfor att forena dej mo folk saso passar en av dina favoritaktiviteter. & Nbsp;

Saken da arme funktionen forbattrar chanserna att innehava nagon mer vikti samtal tillsammans din rimli vapenbroder darfor att er bagg har ett gemensam huvudsak. Att erlagga forut premiumtjansten laser opp vardefulla funktioner som att visas oftare langst up inom sokresultatet och obegransade svep. & Nbsp;

Dessvarr ar Friender pro narvarande enbart tillgangligt for iOS -anvandare. Det kommer att existera tillgangligt sta Android -anvandare sa smaningom, enligt deras webbplats. Det finns emellertid ingen given tidslinje an.

3. Yubo

Yubo ar nago trendig app tillsammans flertal likheter tillsamman marklig it de mer populara sociala medieplattformarna. Det age for narvarande over 20 miljoner brukare, varav ett storre del ar tonaringar sam unga yrkesverksamma.

Appen age flertal funktioner som syftar mot att forena folk. Nar ni soker postumt vanner tillats du saken da vanliga svepknappen. N kan likasa ga in i chattrum, skilja videor samt racka meddelanden mot nago flock alternativ en specifik person. & Nbsp;

app> och sociala lek. Nys har det inkluderat atskilliga objektivalternativ, ty Snapchat, vilket befinner sig mo avlastning darfor at skapa konverteringen livligare. & Nbsp;

4. Skout

Skout -appen age existerar darnast 2007 sam ar en fran de basta plattformarna for att hjalpa dej att traffa persone inom verkligheten sam njuta av gruppaktiviteter tillsammans. & Nbsp;

Appen matchar tryt medlemmar baserat kungen deras preferenser och omgivning. Ni kan begynna med ringa chattar tillsamman markli bruten dina matcher. Den age samt en sandningsfunktion som later de titta pa strommar fran andra konsument samt at sam tillsamman latsa in nago video itu dig sjalv. & Nbsp;

N kan likas hantera Skout darfor att ateransluta gamla bekanta saso inneha flyttat mot andra orte, alternativt om du icke ager kontaktat gallande en ta. Tillsamman appen kan du kika andra Skout -anvandare ino ditt block samt mannisko saso inneha tittat kungen din profil. & Nbsp;

5. Hoop

Hoop befinner si ett utav de ultimata vanskapsapparna forsavitt du vill ringa vanner slu bota varlden. Det vackr med Hoop befinner si att saken da inneha en tillag sakerhetsskikt som skyddar tryt anvandare ‘ sekretess.

Nar ni anvander appen kan du joina mo personer genom Snapchat. Om ni vill avsanda vanforfragningar, belastning bara pa Snapchat -knappen for att erfordra deras anvandarnamn odla att ni kan initiera prat pa internet tillsammans dom och fortsatta din onlinevanskap.

Nagon fran Hoops nackdelar ar emellertid att ni ick behover bega nagon signalemen alternativ biograf. Foljaktligen befinner si det sluta ni tillat nar n bestammer dig darfor at ansluta mo en deras ikon. Somlig atgarder saso att angra ett svepning kostar dej valutor ino appen saso kallas diamanter. & Nbsp;

6. NextDoor

Ifall n inneha flyttat mo ett nytt narboende befinner si NextDoor nago fran de basta apparna som forsoker ansluta dig mot dina grannar, mildra dej att bliv mer starkt intresserad ino ditt samhalle sam raka nya manniskor ino ditt omrade. & nbsp;

<>Denna avgiftsfri privata sociala natverksapp uppmuntrar mo personliga moten samt postar behandig underrattelse forsavit ditt trakt. Exempelvis annalkande handelse saso helggrillar, blockfester eller mobelswappar. Ni kan finna deltidsjobb saso barnpassning alternativt grasklippning ino appen. Konsument kan samt placera op vagledning ifall de senaste bilinbrotten for att bega andra mer forsiktiga.

7. Bumble BFF

Du kan handa allaredan befinner sig bekantin tillsamman succ dejtingsappen Bumble sasom lanserades 2014. Dess skapar har utokat dito affarsmodell att uteslutande kombinera kvinn med tryta rimlig ultimat kompisa forut livet.

Denna app soker postumt potentiella vanner pa plattformen saso age samma intressen alternativ ar i motsvarighet aktiviteter sasom du. Nar n inneha fyllt i din biogra och lagt mot ljusets partikelkarakta plikt ni frams intyga din profil. Sasom tillsammans andra appar sparar saken da hoger profilen ino din favoritlista igenom att botten up till modera. & Nbsp;

Mo skiljaktighet a Bumble -appen kan vem sasom helst handla det ett steget samt oppna ett pratstund. N kan ocksa lanka dina andra sociala mediekonton mo saken da narvarande appen. & Nbsp;


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *